Guldforløbet: Fri For Stress – Vejen Til Glæde Og Overskud

Admin bar avatar
2,499.00 kr
Fri for stress hos Kirsten-K stresscoach

ER DET NOGET FOR MIG?

Online forløbet “Fri for stress – vejen til glæde og overskud” er for dig, der:

★ oplever stress i hverdagen
★ måske har prøvet meget forskelligt for at slippe af med stressen – men uden at nå det resultat, du drømte om
★ har symptomer såsom træthed, tankemylder og indre uro
★ oplever at have en kort lunte – og at fare op over ingenting
★ har let til tårer føler dig utilstrækkelig og er træt af at skuffe
★ er træt af at tiden ikke slår til – selv om du løber hurtigere og hurtigere
★ mangler en retning i dit liv
★ længes efter positivt nærvær med dine nærmeste
★ drømmer om igen at have en hverdag fyldt med glæde og overskud


BESKRIVELSE

“Fri for stress – vejen til glæde og overskud”  er et onlineforløb, hvor du lærer, hvordan du kan leve dit liv helt uden stress, og hvordan du kan styrke din selvtillid og få en hverdag fyldt med glæde og overskud.

Alle modulerne er lydfiler, som du kan lytte til på din computer, Iphone eller Ipad, mens du enten går en tur eller hviler dig på sofaen. Alle lydfiler er korte lydfiler, så du kan lytte til dem og bevare din opmærksomhed uden at blive træt og ukoncentreret.

Alle de arbejdsark, som du skal bruge under forløbet, vil du få tilsendt med posten, så du er fri for at printe.

 

OPNÅ MÅLBARE RESULTATER

I modsætning til mange andre online forløb udemærker “Fri for stress – vejen til glæde og overskud” sig ved at være målbart.

Det betyder, at du vil kunne se direkte resultater af din indsats – for ja, det kræver en indsats at nå i mål, men jeg holder dig i hånden hele vejen i et roligt tempo, som er tilpasset, så alle kan være med.

Forløbet er med god succes afprøvet på 20 fysiske holdforløb, men da jeg ved, at det til tider kan være svært at komme af sted og deltage i fysiske kurser, har jeg udviklet dette onlineforløb efter samme koncept, men hvor kurset foregår hjemme hos dig.

Du får altså den samme viden, de samme redskaber og den samme sparring, som kursisterne på de fysiske hold har fået. – Bare hjemme hos dig selv og i dit tempo.

“Fri for stress – vejen til glæde og overskud” er udviklet af MasterClass i Psykologi og sygeplejerske Kirsten Kristensen.


DU FÅR

Fri for stress hos Kirsten-K★ Tilsendt stresstest og de arbejdsark du skal bruge til kurset. – Leveret med posten, så du ikke skal bekymre dig om at have en printer til rådighed for at kunne løse opgaverne.

★ Ni undervisningsmoduler med mere end 5 timers lydfiler. Håndplukket viden, som hjælper dig til at komme helt ud af stressen og skabe dig det liv, DU ønsker dig. Modulerne har du adgang til med det samme, og du kan enten gå i gang med det samme, eller vente til det tidspunkt, der passer dig bedst og hvor du har overskud til at fordybe dig. Modulerne indeholder lydfiler med konkret viden, konkrete redskaber og opgaver, som du løser fra gang til gang. Alt sammen gennemarbejdet og afprøvet materiale som er nemt at gå til.

★ Tre individuelle samtaler (30 min) med mig enten på Skype eller telefon, hvor du får individuel sparring til netop det, du synes er svært og ønsker hjælp til. Værdi: 975 kr.

★ Lydfiler med mindfulness – som du kan bruge igen og igen og igen, når du har brug for det. Værdi: 149 kr.

★ Lydfiler med al den viden – du skal bruge for at blive fri for stress og få hverdagsglæde og overskuddet tilbage.

★ Adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål og få støtte undervejs fra mig og de andre i gruppen. Det giver dig mulighed for at stille de spørgsmål, der måtte dukke op undervejs. Jeg er til stede i gruppen hver eneste dag, og jeg svarer, så hurtigt jeg kan. Det er kun kursisterne på dette kursus, som får adgang, alle andre kan altså ikke se, hvad du skriver, så du kan føle dig tryg ved at være med i gruppen og skrive om dine udfordringer.

★Jeg følger og støtter dig hele vejen, mens du i dit eget tempo arbejder med at blive Fri for stress.

 

BONUS MATERIALE

★ Du får en fysisk stresstest i form af 40 kort incl. vejledning – Værdi: 499 kr.

★ E-Bogen “Mad der booster din hverdag” af Julie Retbøll. Værdi 149 kr.

★ Alle PDF filerne med øvelserne du skal bruge til hele forløbet

★ Lydfil med Pia’s fortælling om hvordan hun kom videre ved at tage én time af gangen

★ Lydfil med Camilla’s fortælling om et liv med daglige angstanfald, og hvad der hjalp hende, så hun i dag lever et liv uden angst og stress.

★ Du får mulighed for at købe yderligere individuelle samtaler for 400 kr. – normalpris: 650 kr

★ Viden om hvilken indflydelse kost og motion har på din stress

 

EFTER FORLØBET FRI FOR STRESS HAR DU:

+ Et klart billede af hvilken retning du ønsker for dit liv

+ Viden om hvornår du siger nej og pyt med god samvittighed

+ Lært DINE genveje til at forblive fri for stress at kende

+ Fuldstændigt kendskab dine stresssymptomer og viden om, hvordan du undgår at stressen udvikler sig igen

+ Lært hvad der er vigtigst for dig – og at gå efter det

+ Vendt dine bekymringer til livsglæde og overskud

+ Fået konkrete øvelser og redskaber, du kan vende tilbage til, hvis livet igen bliver svært

+ Fundet overskud til det, du synes er vigtigst i DIT liv!

 


DET SIGER ANDRE OM FORLØBET

 

Dorte Liiv Pedersen

Dorte bliver fri for stress hos stresscoach“På grund af sclerose som i mit tilfælde aktiveres ved stress, havde jeg brug for baggrundsviden om stress og nogle konkrete redskaber jeg kunne tage frem og bruge.

Jeg følte, jeg kunne spørge Kirsten-K om alt, fordi hun er specialist i stress, og det gjorde mig tryg.

Inden forløbet var jeg bare så træt!!! Og jeg skulle lige tage mig sammen til at starte op på kurset.

Det var rart at få en forklaring på, hvorfor min vægt ikke rokker sig ud af stedet lige i øjeblikket, jeg er blevet meget mere oplyst og tænker meget mere på mig selv og hvad jeg siger ja til, og hvornår jeg skal sige PYT.

Det har været en spændende rejse, hvor jeg har været igennem mange konkrete og helt jordnære opgaver, som hjælper mig så jeg holder fokus på, hvad jeg kan gøre for at bevare min glæde og mit overskud.

Opgaverne er krydret med lidt humor, det løser op på alvoren i at være stresset, og det er dejligt at kunne grine samtidig med at det så er lettere at huske efterfølgende.

Det har været supergodt, at jeg har kunnet tage det i mit eget tempo, det er nemt og overskueligt at komme igennem og fedt med bonusmaterialet.

Materialet er meget omfattende, og jeg har oplever, at jeg har fået rigtig meget for pengene”

Jytte Christensen

“Selve kurset har været godt til lige at få genopfrisket ting, som jeg jo tidligere har arbejdet med i andre sammenhænge, du giver det lige en anden vinkel, og det er super godt. Tegneøvelsen var ny for mig, den synes jeg er rigtig god og håndgribelig og jeg kan bestemt også lide dine meditationer.

Mit største udbytte var vores samtaler, hvor jeg lige fik spot on vinkel på tingene. Selvom jeg har arbejdet en del med bekræftigelser, så har jeg ikke tidligere fået tanken om, at det var da det, jeg skulle gøre mht mine problemstillinger omkring møder. Så nu har jeg lavet en positiv bekræftigelse om møder, og så må vi se om ikke det hjælper på den lange bane. Der skal jo gå lidt tid, inden det for alvor virker.

Jeg har også arbejdet rigtig meget med, hvor jeg bruger min energi. Om det er noget jeg har indflydelse på eller ej. Men lige i et bestemt tilfælde (og sikkert det tilfælde der stresser mig allermest), har jeg ikke tænkt i de baner, så det øver jeg mig også i, ikke at bruge en masse energi på at bekymre mig om ting, som jeg reelt ikke har indflydelse på.

Så det har været rigtig godt lige at få sat en anden vinkel på.

Teknikken og lydfilerne har fungeret helt perfekt. Kan rigtig godt lide den måde kurset er bygget op på, så man kan tage det i små bidder, og det er overskueligt at se, hvor langt man er kommet.”

 

HVAD HVIS JEG STADIG ER I TVIVL, OM DET ER NOGET FOR MIG?

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 23 697260, hvis du er i tvivl om, onlinekurset “Fri for stress – vejen til glæde og overskud” er noget for dig, og om jeg er den rette til at hjælpe dig med netop dine udfordringer – det er helt uforpligtende.

 

HVORFOR ET ONLINE FORLØB?

EFri for stress - arbejder online hos Kirsten-Kt onlineforløb er smart, fordi du kan arbejde med det netop på det tidspunkt, der passer dig bedst. Du kan lytte til lydfilerne på din computer, iphone eller ipad, mens du går en tur, eller når du hviler dig på sofaen.

Du kan altså være derhjemme i fred og ro, mens du går på kursus, og du behøver ikke at forholde dig til at skulle ud af huset, transport og eventuel barnepige eller skulle bede om fri fra jobbet.

Det er nemt og bekvemt

Det er så nemt, at du bare skal kunne åbne en email og trykke på et link, så får du den viden og de øvelser, du behøver, for at blive FRI FOR STRESS.

Forløbet indeholder udelukkende lydfiler, som du kan lytte til, hvor du vil, og når du vil. Lydfilerne er så korte, at du ikke oplever at miste koncentrationen mens du lytter til dem.

Når du tilmelder dig “FRI FOR STRESS – vejen til glæde og overskud”, får du desuden tilsendt øvelserne med posten, så du ikke skal bekymre dig om at have en printer til rådighed.

 


DIN INVESTERING:

★ Prisen for alt dette er 2499 kr – det er langt mindre end du skal betale for samme forløb i min klinik.

★ Der er tilfredshedsgaranti, så er du ikke tilfreds, får du alle pengene tilbage. Det eneste, du skal sikre dig, er, at du har gennemgået alle øvelserne.

★ Du får adgang til alt materiale, så snart du har tilmeldt dig

“Fri for stress – vejen til glæde og overskud”

Jeg ved, du kan blive fri for stress, det hjælper jeg dig med gennem hele forløbet.

Du får et gennemprøvet og effektivt materiale, som er dit til evigt eje. Det betyder, at du kan vende tilbage og finde opgaver, lydfiler og mindfulnessøvelser igen og igen, hvis du senere hen får brug for at rette fokus mod glæde og overskud.

Jeg holder dig i hånden hele vejen, og du får ubegrænset adgang til al min viden og min sparring undervejs i forløbet

Du får en stresstest, så du altid kan let måle dit eget stressniveau igen og igen

Du får rigtig meget for pengene i forhold til hvis forløbet skulle foregå i min klinik, og du sparer transport og tid, fordi du ikke skal ud af døren.

Tag hånd om din stress og ansvar for din fremtidige glæde – du fortjener kun det bedste.

Kursusfunktioner

 • Forelæsninger 68
 • Quizzer 0
 • Studerende 12
 • Vurderingerne Ja
 • Modul 1 – Hvor stresset er DU? 0/9

  I første modul lærer du, hvad stress egentligt er – og hvorfor det opstår. Du tester dit stressniveau, så du konkret ved, hvor stresset du er hèr i udgangspunktet for din rejse mod et liv, der er FRI FOR STRESS Fri for stress Du får et indblik i, hvordan kroppen og hjernen fungerer under stress. Du får de første redskaber til at håndtere din stress – så er du i gang med at blive fri for stress med det samme.

  • Foredrag1.1
   Hvor stresset er DU?
  • Foredrag1.2
   Velkommen til Fri for stress kurset 05 min
  • Foredrag1.3
   Stress test 10 min
  • Foredrag1.4
   Johari’s vindue 05 min
  • Foredrag1.5
   Hvad er stress 12 min
  • Foredrag1.6
   Stress og forskellige typer af stressede 10 min
  • Foredrag1.7
   Amygdala 10 min
  • Foredrag1.8
   Myter om stress 06 min
  • Foredrag1.9
   Historien om stegepanden 04 min
  • Foredrag1.10
   Kost og træning i balance 10 min
 • Modul 2 – Nærvær og mindfulness 0/10

  I det andet modul får du yderligere konkrete redskaber til at få ro på så du kan eliminere endnu flere stressshormoner af og finde fred i sindet. Jeg lærer dig, hvordan du bliver nærværende, og her i modul 2 finder du flere mindfulnessøvelser som vil hjælpe dig med at slippe af med tankemylderet, lære din vejrtrækning at kende og hjælpe dig til at slappe HELT af. Når man har stress, er det som at have en løve rendende efter sig 24/7 i rigtig lang tid - og så bliver både krop og sind fuldstændig udmattet - det er da til at forstå ikk'? Afslapning kan mindske dit tankemylder og give dig ro og velvære i kroppen.

  • Foredrag2.1
   Nærvær og mindfulness 15 min
  • Foredrag2.2
   Lungernes funktion 06 min
  • Foredrag2.3
   Bevidsthedstilstande 10 min
  • Foredrag2.4
   Introduktion til mindfulness 15 min
  • Foredrag2.5
   Opmærksomhed på det normale åndedræt 25 min
  • Foredrag2.6
   Tanker på skyer 20 min
  • Foredrag2.7
   Kropscanning mod smerter og spændinger 25 min
  • Foredrag2.8
   Kropscanning og afslapning 40 min
  • Foredrag2.9
   Kort kropscanning 05 min
  • Foredrag2.10
   Mindfulnessøvelse der giver energi 05 min
 • Modul 3 – Fokus og PYT 0/6

  I modul 3 vil jeg hjælpe dig med at fokusere på de ting, der betyder noget for dig – og sige PYT til resten. Du finder ud af, hvor du i virkeligheden har dit fokus, og du lærer at flytte dit fokus, så det passer til netop din hverdag. Du lærer også hvordan du kan lære at sige PYT og finde din “pyt knap”, så du ikke bruger unødig energi på ting, som egentlig ikke betyder noget. Du vil i løbet af dette modul også lære at sige NEJ og JA på de – FOR DIG – rigtige tidspunkter.

  • Foredrag3.1
   Fokus og PYT 05 min
  • Foredrag3.2
   Hvad har jeg indflydelse på 05 min
  • Foredrag3.3
   Historien om stegepanden – igen 05 min
  • Foredrag3.4
   Historien om munkene 20 min
  • Foredrag3.5
   Få plus på energikontoen 05 min
  • Foredrag3.6
   Rød, gul og grøn tid 10 min
  • Foredrag3.7
   Hjernen er som en computer 10 min
 • Modul 4 – Positiv psykologi 0/5

  Jeg lærer dig om hjørnestenen i psykologien, og du kommer til at øve dig i at tænke positivt. Du vil også lære at blive bevidst om, hvilke ting du giver fokus – og om det er livsbekræftende eller livsbegrænsende. Jeg lærer dig desuden tricks til, hvordan du kan bruge dit sprog og den måde, du taler på, til at blive fri for stress.

  • Foredrag4.1
   Positiv psykologi 15 min
  • Foredrag4.2
   Den kognitive diamant 10 min
  • Foredrag4.3
   Historien om Michael 10 min
  • Foredrag4.4
   Lav din egen tidslinie 10 min
  • Foredrag4.5
   Negativitet lukker – positivitet åbner 10 min
  • Foredrag4.6
   Forsvarsmekanismer er psykens forsvar 10 min
 • Modul 5 – Sæt DINE værdier i spil 0/4

  Dette modul handler om dine værdier. For hvad er egentlig det vigtigste i DIT liv. Måske føler du, at du allerede ved det, men jeg kan røbe så meget, at de fleste faktisk bliver overraskede. Jeg tror også, du bliver det. Du vil finde ud af, hvad der er vigtigst for dig i livet og hvilke tiltag, du kan gøre, så din tilværelse giver endnu mere mening for dig og dine nærmeste

  • Foredrag5.1
   Sæt DINE værdier i spil 05 min
  • Foredrag5.2
   Den største sten i DIT glas 10 min
  • Foredrag5.3
   Livsværdier 10 min
  • Foredrag5.4
   Talen til dine gæster på din 75 års fødselsdag 20 min
  • Foredrag5.5
   Gør du det, du egentlig gerne vil? 30 min
 • Modul 6 – Netværk og livshjulet 0/3

  • Foredrag6.1
   Netværk og livshjulet 05 min
  • Foredrag6.2
   Tegn dit netværk 20 min
  • Foredrag6.3
   Hvem skal spille på din banehalvdel 10 min
  • Foredrag6.4
   Livshjulet 30 min
 • Modul 7 – Glæde og overskud 0/7

  På Modul 7 fortsætter vi rejsen mod et liv fyldt med glæde og overskud. Jeg lærer dig om positiv psykologi, og hvordan du kan skabe din egen lykke. Du lærer, hvordan du kan integrere sundhedsfremme værdierne, så du får langtidsholdbar glæde og overskud, og du lærer, hvordan du får en hverdag, du kan være glad og taknemmelig over.

  • Foredrag7.1
   Glæde og overskud 05 min
  • Foredrag7.2
   Sundhedsfremme 30 min
  • Foredrag7.3
   Flowmodellen 10 min
  • Foredrag7.4
   Historien om Michael – endnu engang 10 min
  • Foredrag7.5
   Lykkelige mennesker lever længere 20 min
  • Foredrag7.6
   Positive tanker kommer ikke af sig selv 10 min
  • Foredrag7.7
   25 ting der gør dig glad 10 min
  • Foredrag7.8
   Taknemmelighed 05 min
 • Modul 8 – Skab vedvarende forandring 0/3

  På modul 8 lærer du, hvordan du kan lave en vedvarende forandring. Hvad der skal til for, at alle de indsigter og oplevelser, du har fået gennem kurset, forbliver en del af din hverdag. Jeg lærer dig et smart trick til at spare på energien. Du lærer værdien af at tage de små skridt, og hvordan du kan undgå at få stresshormonerne frigivet og havne i den samme situation med stress igen. Jeg lærer dig desuden at sætte små mål, der undgår yderligere at stresse din hjerne.

  • Foredrag8.1
   Skab vedvarende forandring 05 min
  • Foredrag8.2
   Forandringstrekanten 10 min
  • Foredrag8.3
   Kaizen 15 min
  • Foredrag8.4
   Sådan snyder du Amygdala 05 min
 • Modul 9 – Din nye tilværelse 0/8

  Modul 9 handler om din ”nye tilværelse” uden stress. Du kommer til at sætte mål for din fremtidige tilværelse – og med de nye redskaber i rygsækken, vil fokus være på det positive. På dèt, DU giver fokus og dèt, som passer til DINE værdier og dèt, DU gerne vil.

  • Foredrag9.1
   Mine refleksioner over de sidste ugers kursus 10 min
  • Foredrag9.2
   Tegneøvelsen 1. del 10 min
  • Foredrag9.3
   Tegneøvelsen 2. del 10 min
  • Foredrag9.4
   Tegneøvelsen 3. del 10 min
  • Foredrag9.5
   Hvorfor nå mit mål? 05 min
  • Foredrag9.6
   Sæt mål 10 min
  • Foredrag9.7
   Hvis du ikke har en plan for dit liv, så har andre det 10 min
  • Foredrag9.8
   Johari’s vindue igen 05 min
  • Foredrag9.9
   Gode råd til din fremtidige stresshåndtering 05 min
 • Bonus materiale 0/5

  • Foredrag10.1
   ★ Du får en fysisk stresstest i form af 40 kort incl. vejledning – prisen for kortene er 499 kr.
  • Foredrag10.2
   ★ E-Bog “Mad der booster din hverdag” af Julie Retbøll. Værdi 149 kr. 30 min
  • Foredrag10.3
   ★ Lydfil hvor du kan høre, hvordan Pia kom videre ved at tage en time af gangen 30 min
  • Foredrag10.4
   ★ Lydfil med Camilla’s fortælling om et liv med daglige angstanfald, og hvad der hjalp hende, så hun i dag lever et liv uden angst og stress 30 min
  • Foredrag10.5
   ★ Du får mulighed for at købe yderligere individuelle samtaler for 400 kr. – normalpris er 650 kr 05 min
Admin bar avatar
– Uddannet sygeplejerske, proceskonsulent og projektleder – Mere end 25 års erfaring som leder – Master i NLP (incl. coachuddannelse) – MasterClass i Psykologi – Drevet egen virksomhed siden 2013 – Skrevet artikel i Femina “Sådan hjælper du en stressramt” – Artikler i Grenaa Bladet og Kirsten-k fra erhvervsbladet – Hjulpet flere hundrede ud af stress
2,499.00 kr