Fjern den værste stress

Admin bar avatar
Free
Fri for stress hos Kirsten-K stresscoach-7

 Stresscoach Kirsten-K hjælper med stress– SÅ DU KAN KOMME VIDERE MED DET GODE LIV

 Hvornår har du sidste haft en overskuelig ”to-do” liste – og følelsen af at ”være med”
 Hvornår har du haft overskud til at gøre noget ekstra for andre?
 Eller for dig selv?
 Hvornår har du sidst været rigtig glad og fri for bekymringer?
 Har du længe nok kæmpet med stress, tankemylder, nedtrykthed eller dårlig nattesøvn?

Du får 7 kærlige – men bestemte skub mod et liv uden stress direkte i din mailboks.

Tilmeld dig gratis her

 

Det siger andre om forløbet: 

“Hej Kirsten. Jeg er meget glad for dine input – de virker. Jeg er ramt af stress og går til samtaler med min egen læge, så jeg har brug for alle de redskaber jeg kan få”

“Det er dejligt at vide, at jeg ikke er “helt ude i hampen”, men at der faktisk er en fysisk forklaring på, hvorfor jeg har det sådan i kroppen, når det bliver for meget oppe i hovedet”. Det giver ro på bekymringerne at vide, at det “bare” er det, der sker”

“Der er meget nyttig og konkret viden. Der er mange ting jeg kan gøre selv, hvis jeg er opmærksom og lytter til min krop, og vel og mærke gør noget ved det, når jeg mærker det ikke føles rart”

Kærlig hilsen
Tina P.

“Dine gode råd i 7-dages kurset har allerede givet mig et skub. De er så jordnære og nemme at gå til, lige det jeg nu har manglet i et par måneder.”

Kærlig hilsen
Martin

Måske har du allerede prøvet mange forskellige ting og oplevet, at du falder i de gamle vaner igen og igen – det synes jeg, du skal gøre noget ved. Og dette mailkursus kan være løsningen.

Du får 7 mails, der hjælper dig med at få ro i dine tanker, og du bliver bedre til at slippe dine bekymringer og være glad. Følger du øvelserne og bruger redskaberne i mine mails, vil du opleve en række forandringer i dit liv og i den måde, du takler travlhed og udfordringer på. Du får konkrete, brugbare redskaber og øvelser, som du kan bruge igen og igen, OG du får konkret og praktisk stresshåndtering, som er afprøvet af mere end 1000, og som virker.

NYHEDSBREVET

Når du tilmelder dig “Fjern den værste stress”, bliver du automatisk tilmeldt mit nyhedsbrev, og du kan, når du ønsker det, frit melde fra igen.

I mit nyhedsbrev får du masser af viden om stress, hvordan du kan leve et liv uden stress, og du får konkrete og brugbare redskaber, som kan hjælpe dig med at få, den tilværelse du ønsker dig.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig i den rigtige retning – ud af stressen.

Tilmeld dig gratis her

Kursusfunktioner

  • Forelæsninger 1
  • Quizzer 0
  • Varighed 7 dage
  • Færdighedsniveau Begynder
  • Sprog Dansk
  • Studerende 3
  • Vurderingerne Ja
Admin bar avatar
– Uddannet sygeplejerske, proceskonsulent og projektleder – Mere end 25 års erfaring som leder – Master i NLP (incl. coachuddannelse) – MasterClass i Psykologi – Drevet egen virksomhed siden 2013 – Skrevet artikel i Femina “Sådan hjælper du en stressramt” – Artikler i Grenaa Bladet og Kirsten-k fra erhvervsbladet – Hjulpet flere hundrede ud af stress
Free

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *