E-BOG 5 RÅD DER FOREBYGGER STRESS, SKABER GLÆDE OG OVERSKUD

Admin bar avatar
Free
Fri for stress hos Kirsten-K stresscoach-10

E bog om at forebygge stress

Længes du efter glæde og overskud i hverdagen?

Så har jeg en god nyhed til dig. Du behøver nemlig ikke at længes mere. Så snart du har downloadet E-Bogen om at forebygge stress, er du godt i gang med en livstilsændring, og når du har implementeret et eller flere af de 5 råd, så kan du begynde at mærke større glæde og overskud.

I denne e-bog får du nemlig brugbar viden, tips og øvelser, som kan hjælpe dig med at skabe den tilværelse, du ønsker dig.

Husk, at stress kan ramme alle, og stress er IKKE et tegn på, at du er for perfektionistisk, eller at du har en svag karakter.

5 råd der forebygger stress, skaber glæde og overskud

E-bogen er skrevet til dig, der oplever stress i din hverdag, og som gerne vil forebygge, at stressen udvikler sig. Du får 5 gode råd og tilhørende konkrete og brugbare øvelser, du kan lave igen og igen, så du kan forebygge stress og i stedet opleve glæde og overskud. Bogen kan også hjælpe dig, der har prøvet alt, men alligevel ikke har fundet de vise sten i forhold til at forebygge stress i din hverdag.

E-bogens fokus er på at skabe hverdagsglæde og overskud og på at lære stresshåndtering i hverdagen.

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor du vil få yderligere viden om stress og mange flere tips og tricks til at forebygge stress.

Har du været ude at flyve?

Så har du sikkert hørt stewardessen sige:

”Hvis trykket i kabinen falder, skal du sørge for, at du får din iltmaske på, før du hjælper andre.”

Det er netop det, du skal gøre, når du vil forebygge stress og skabe livsglæde og overskud. Du skal hjælpe dig selv, så du får overskud til at tage dig af andre.

 

Hvordan du kan vide om disse 5 råd kan hjælpe dig med at forebygge stress og få en tilværelse med glæde og overskud?

Jeg vil gerne udfordre dig til at prøve de 5 råd – et af gangen, for jeg ved, de virker. Du bestemmer selv, hvilket råd du vil starte med. De er ikke sat op i en bestemt rækkefølge, for det er meget mere vigtigt, at du går i gang med det råd, der giver mening for dig.

Jeg ved de 5 råd virker, for jeg har selv afprøvet dem, og jeg bruger dem gerne, hvis min hverdag bliver liiige lidt for presset.

Derudover har jeg igennem flere år hjulpet rigtig mange mennesker til igen at opleve glæde og overskud ved blandt andet at bruge disse råd. Så jeg er sikker på, at de også kan hjælpe dig.

JA TAK LAD MIG FÅ E-BOGEN MED DE 5 RÅD.

Mange varme hilsner

Kirsten Kristensen

Kirsten-K laver e bog om at forebygge stress

Kursusfunktioner

 • Forelæsninger 1
 • Quizzer 0
 • Varighed 1 time
 • Færdighedsniveau Alle
 • Sprog Dansk
 • Studerende 47
 • Vurderingerne Ja
  • Foredrag1.1
   Med E-Bogen i hånden kan du forebygge stress 30 min
Admin bar avatar
– Uddannet sygeplejerske, proceskonsulent og projektleder – Mere end 25 års erfaring som leder – Master i NLP (incl. coachuddannelse) – MasterClass i Psykologi – Drevet egen virksomhed siden 2013 – Skrevet artikel i Femina “Sådan hjælper du en stressramt” – Artikler i Grenaa Bladet og Kirsten-k fra erhvervsbladet – Hjulpet flere hundrede ud af stress
Free