Fordi du kan blive fri for stress.

Jo, du kan. Det hjælper jeg dig med.

Om Kirsten

Kan du heller ikke se en vej ud af din stress lige nu? Så har du det ligesom størstedelen af de klienter, jeg hjælper hver dag som stresscoach. Velkommen til. Og bare rolig, der er en vej – også for dig.

Mit navn er Kirsten Kristensen, og jeg hjælper mine klienter ud af stressen. Faktisk har jeg hjulpet mere end 200 klienter siden 2012 med at blive fri for stress. Og jeg vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig. Men lad mig først fortælle dig lidt om, hvem jeg er. Og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvordan jeg hjælper dig

Jeg hjælper dig med at få sat ord på og få styr på dine specifikke udfordringer eller problemstillinger. Stress er en fysisk sygdom. Som vi kan undgå. Det kan vi ved at kende, genkende og forstå de mekanismer, der går i gang hos dig, når du bliver belastet. Derfor piller vi aldrig navle hos mig eller taler om din barndom og opvækst.

Fokus hos mig er din fremtidige positive hverdag med glæde og overskud og ikke mindst fri for stress. Vi når dertil sammen ved hjælp af konkrete og praktiske redskaber, som du kan bruge igen og igen. Til at få styr på tankemylderet, dit næste skridt og ikke mindst, hvordan du får sagt fra på en god måde. Det gør jeg hver eneste dag – hjælper mennesker som dig med stresshåndtering med konkrete redskaber, der er nemme at anvende i hverdagen.

Camilla på Stresscoach Kirsten-K's hjemmeside

“Kirsten har givet mig nogle redskaber til, at tackle de situationer, hvor angsten simpelthen har overtaget min krop og mit sind. Hun har lært mig, at spare op af mine kræfter og vist mig hvor vigtigt det er, at jeg er den største sten i glasset, og at jeg ved at prioritere MIG, får
overskuddet til min familie.
Jeg er uden tvivl blevet et gladere menneske.Mit liv var præget af daglige angstanfald. Angst for at møde andre mennesker, angst for at gå udenfor min dør, og ikke mindst angst for angsten. Det har i årevis (mere end 10 år) belastet mit og min families liv voldsomt.  Vi kunne planlægge oplevelser sammen, men når vi så har skullet ud af døren, havde jeg det skidt så skidt at jeg ofte måtte melde fra. 
Jeg har i mit forløb hos Kirsten-K været på en rejse hen imod et liv fri for angst. En rejse som har tydeliggjort, hvad og hvordan jeg vil bruge de ressourcer, jeg har. Hvad der er vigtigt i mit liv. Jeg har for nogle år tilbage været tilknyttet Lokalpsykiatrien, men blev afsluttet, da der ikke var mere de kunne gøre for mig … Jeg havde egentligt affundet mig med, at angst og depression ville overtage mere og mere. At det var sådan resten af mit liv skulle være. Det er hårdt, når man som 38- årig nærmest er opgivet.”

                                                                                            Camilla Juul-Jensen

Om stress coach Kirsten-K“Jeg har haft individuelle samtaler med Kirsten, og det har været en KÆMPE hjælp. Jeg har under hele forløbet følt, at Kirsten var med og ALDRIG svigtet en aftale eller ladet mig vente på svar, hvis jeg havde brug for hende. Tusind tak for det Kirsten-K, du har været en kæmpe hjælp, til at holde fast i mine værdier. Når jeg strøg i den gale retning, blev du ikke irriteret, men ledte mig med kattepoter i den rigtige retning.
Især at ændre tankemønstre har hjulpet mig videre. Jeg har fået rigtig meget ud af dine forslag til forandring på det mere psykologiske område, som at ændre tankemønstre for som du skriver: Det du giver opmærksomhed vokser.
Jeg er blevet overbevist om, at hvis jeg kan tænke mig selv dårlig, så kan jeg også tænke mig til at få det godt igen. F.eks. sådan en ”lille og ydmyg” ting, som at være taknemmelig. Taknemmelig for livet og for at fuglene synger, at være taknemmelig for at min krop sagde fra for at fortælle mig noget. At være taknemmelig for at jeg rent faktisk har løsningen i mig selv.”

Pia Jørgensen

Harry på stresscoach Kirsten-K's hjemmeside om stressSom stress-ramt har jeg haft den fornøjelse at deltage i et af Kirsten’s stress-håndterings kurser.

Det var uden tvivl årsag til at jeg kom forholdsvis hurtig igennem mit stress forløb og at jeg i dag er meget bedre rustet til at forudse
og håndterer stress situationer.

Kirsten arbejder struktureret og målrettet og giver altid plads til den enkelte hvis man har noget på sinde. Kirsten’s evne til at bruge billeder for at gøre situationer mere forståelige er unik. Kirsten’s rolige væsen gør at man altid føler sig tryg i hendes selskab.

Jeg kan derfor kun anbefale at du kontakter Kirsten hvis du har stress, men selvfølgelig også forebyggende. Stor tak til Kirsten Kristensen.
                                                                                                                                                  Harry Andersen

Stress har mange ansigter, men disse ser jeg hos mine klienter dagligt.

Måske du kan genkende nogle af dem hos dig?

 • indre uro og svært ved at sove
 • oplever ikke at kunne holde så mange bolde i luften som før
 • kørt sig selv for hårdt
 • børn med diagnoser
 • for meget arbejde
 • lavt selvværd
 • følelsen af ensomhed og isolation
 • mistet forbindelsen mellem hoved og krop
 • nedtrykt
 • angst
 • tanker, der kører i ring
 • træt, irriteret eller aggressiv
 • har let til tårer
 • taber let tråden og er ukoncentreret
 • bange for at skuffe andre

Min baggrund i punktform

Jeg ved, hvordan du har det

Det her er ikke kun teori for mig. Jeg har været der selv. Ligesom du er lige nu. Og jeg ved, hvor ondt det gør. Hvor forfærdeligt det er at se livet suse afsted ude af stand til selv at deltage med fuld tilstedeværelse.

Jeg havde verdens bedste job. Og ja, du kan sagtens blive syg af stress selvom du har verdens bedste job. Jeg var leder for 440 medarbejdere og havde en fantastisk mulighed for at udvikle gode arbejdspladser, hvor medarbejderne trivedes og løbende kunne dygtiggøre sig. Og det var, hvad jeg gik efter. Det optimale for mine medarbejdere.

Jeg brændte for mit arbejde. Desværre så meget, at jeg fik stress. Så ja, jeg ved, hvordan du har det. Det er ikke kun noget, jeg har læst om i en bog. Det er noget, jeg har mærket på egen krop. Og det gør ondt. Men jeg lover dig, at det bliver godt igen. Det hjælper jeg dig med.

Vi kan starte med at fjerne den værste stress allerede i dag

Hvis du lige nu er ramt af stress og mangler overskud, så vil jeg først og fremmest sige til dig, at det hele nok skal gå. Træk vejret. Og stol på mig. Hent mit GRATIS 7 dages online kursus “Fjern den værste stress” og få mine 7 kærlige – men bestemte skub i retning mod et liv uden stress.