Velkommen til min hjemmeside

Du er meget velkommen til at kontakte stresscoach Kirsten-K, hvis du har spørgsmål om stress, depression eller angst, eller hvis du ønsker en afklaring om, det du mærker er symptomer på stress. Den første indledende samtale er altid gratis.
Kirsten-K har 100% tilfredshedsgaranti - Min personlige garanti til dig.
Jeg vil være virkelig, virkelig ked af at modtage penge fra en utilfreds kunde. Jeg er her for at hjælpe og gøre en forskel i verden, og det er mit oprigtige ønske at du virkelig kommer ud af din stress og får din livsglæde og dit overskud tilbage. Derfor tilbyder jeg 100% tilfredshedsgaranti.
Hvorfor?
Fordi jeg ved, at hvis du gennemgår et forløb hos mig, vil du få resultater, der virker. Så simpelt er det faktisk, og længere er den ikke. Hvis du gennemgår et forløb og det ikke virker for dig, så fortjener jeg slet, slet ikke dine penge, og jeg vil med glæde give dig dem tilbage.

23697260

Kontakt@kirsten-k.dk

Lykkesholmvej 8, 8570 Trustrup

Ønsker du at sende en besked

Din mail adresse bliver ikke offentliggjort eller videregivet på nogen som helst måde. Udfyld de venligst de markerede felter.

GRATIS TILBUD

Få mit GRATIS 7 dages online kursus
"Fjern den værste stress"

Tilmeld dig gratis her

Et liv uden stress

♥ Hvornår har du sidst haft overskud til at gøre noget ekstra for andre?

♥ Eller for dig selv?

♥ Hvornår har du sidst været rigtig glad og fri for bekymringer?

♥ Hvornår har du sidst fået 8 timers dyb og uforstyrret søvn?

Adresse